≡ Menu

Hvis du leder efter WordPress temaer, så stop lig her en gang! Den fedeste template der nogensinde er lavet er den vi har brugt her på Billig Blog. Den hedder Thesis. Den kan se meget forskellig ud, har ikke faste linier og steder til billeder og tekst som andre WordPress temaer har. Den er vildt fleksibel, lidt avanceret og så kan man downloade skins der bygger fuldstændig om på designet. 

Thesis er søgemaskine optimeret og loader hurtigere end de fleste andre templates/temaer. Den findes i er version 1.85 og en version 2.0 der er MEGET forskellige. 

Læs mere her: Thesis.

Et hurtigt gennemsyn af hjemmeside designere og konstruktører, gør det klart, at standard hjemmesider, der kun kan det kan det nødvendigste, fås fra ca. 3.000 til op imod halvtreds tusinde kroner – uden at der er er særlig stor forskel på en dyr og en billig side.

Vi er stolte af at indrømme at vi endnu ikke har taget over femten tusinde kroner for en hjemmeside. Faktisk har de fleste kostet væsentligt mindre!

Det er fordi vi laver dem mere eller mindre på samlebånd. Det betyder at så længe vi holder os indenfor rammerne af hvad WordPress kan er det billigt. Så snart der skal programmeres specialting begynder tiden at løbe – og dermed prisen.

Så hvis du skal bruge en helt almindelig hjemmeside der har nogenlunde samme funktionalitet som www.Billig-Blog.dk, så er det os du skal ringe til!

28 94 68 00